Boende

Vill du bo på en gård med utsikt, i en liten röd stuga intill bokskogen eller en villa nära skolan? I Hästveda har du många valmöjligheter att finna en attraktiv, lugn och harmonisk boendemiljö, som passar dina önskemål, vilka behov du än har.

Olika typer av boenden
Hästveda har ett tydligt centrum som erbjuder olika typer av boende i lägenheter och villor. Ett pågående projekt med byggentreprenörer verkar för att det skall byggas nya, attraktiva bostäder på bra lägen. Vill man bo utanför centralorten finns det hus och gårdar ute på landet. Huspriserna är generellt attraktiva för köparen om man jämför med större städer. Du får mycket för pengarna när du köper hus i Hästveda.

För den som vill bygga sig ett eget nytt hus är tillgången till planlagd mark för friliggande bostäder god. Även markpriserna är generellt attraktiva för köpare.

Service och bra kommunikationer
Hästveda erbjuder all service som du och din familj kan behöva, från bankomat och mataffär till skola och vårdcentral. Goda kommunikationer med tåg och buss bidrar till att den som bor i Hästveda bor i lugna omgivningar med möjlighet att smidigt ta sig till såväl arbetsplatser som högskolor och universitet i både nordlig och sydlig riktning.

”I Hästveda bor du på landet och har ändå nära till allt.”


”Vi hittade ett underbart hus i Hästveda. Det är nära till det mesta och vi kan arbetspendla i olika riktningar”.
Anders och Katrin Rongby

“Vi vill bo i Hästveda för här är barnomsorgen bra, storstan nära och naturen fantastisk.”
Fredrik och Katarina Stenström

”Vi hittade vårt drömhus i Hästveda. Prisnivån är angenäm och välkomnandet varmt. Vi har snabbare lärt känna fler människor här, än på andra orter där vi bott.
Håkan och Camilla Brodd

Produktion och layout: Graphoteket.se Foto om ej annat anges: Conny Runeke